Тандрир преміум Козацький/H = 100 см, d = 50 см
Тандрир Еко Преміум «Козацький» (середній розмір)
— найкращий варіант подарунка для себе та друзів, сімейний тандир, являє собою оптимальне співвідношення комфорту, габаритних розмірів і ціни. Призначений для 8-12 шампурів.
Висота = 100 см, Діаметр=50 см
Тандир дуже високої якості — приїжджайте до нас у магазин і переконайтеся самі. Напевно найкращий тандир за якістю серед українських виробників. Сушіння та виробництво одного тандиру займає до 30 днів, тому що в процесі виробництва не використовують матеріали та методи для прискореного сушіння виробів, що може вплинути на якість тандира та здоров'я користувача. Наші тандири виготовляються суворо за технологією.
Співвідношення висоти Тандера
Варіанти орнаменту Тандера «Козацький»
Головна перевага цих тандирів — це якість і безпека.
• Це екологічно чистий склад кераміки!
• Це щільність кераміки!
• Це використання дорогих безолив'яних глазурів – покрытий!
• Це оформлення виробів!
Призначення.
Для приготування шашлику, м'ясних віконеків, м'яса кролика, м'яса птиці, риби, овочів, грибів, борошняних ліплень, а також для приготування перших страв і плову.
Сфера застосування.
Приватні заміські будинки та території дачних ділянок, а також об'єкти громадського харчування: кафе, ресторани, кемпінги, мотелі.
Характеристики основні Тандир Козацький:
Висота загальна | 100 см |
Вага | 95 кг |
Товщина стінки корпусу | 5,5 см |
Діаметр корпусу виробу | 50 см |
Об'єм | 70 л |
Екологічна чистота | да |
Комплект постачання | кочерга, совок, поперечна перекладина |
Додаткова комплектація: | шампур-гачок, решітка для м'яса, шампура-ялинка, захисний чохол |
Експлуатаційні властивості.
Принцип досягнення робочої температури тандира — дрова або деревне вугілля.
Тандир стійкий до атмосферних впливів (дощ,сніг), а також стійкий до сезонних перепадів температур, морозостійкий.
Тип встановлення.
На металевих ніжках.
Комплект постачання.
У комплекті: кочерга, совок, поперечна перекладина.
Додатково.
Можливість додаткової комплектації аксесуарами (шампури, гаки, чавунні казани для перших страв і плова, сітки, ялинки, жаровідсікач тощо)
ВАЖНО. ОСНОВНІ МОМЕНТИ.
• Під час першого розпалювання тандира з'являються волосяні тріщини, які не впливають на роботу та функціональність тандиру, а слугують тепловими швами.
• Розпалювання тандиру. Зніміть верхню кришку, відкрийте піддувало. Закладіть дрова, хмист або деревне вугілля (не більш ніж 2/3 об'єми), розпаліть вогонь.
• Під час зникнення кіптяви на внутрішніх стінках, тандир нагріє до робочої температури. Це станеться приблизно через 40-60 хвилин після розпалювання.
• Для приготування страв ви можете повністю прибрати або частково залишити вугілля в тандирі (за бажанням).
• Для приготування м'яса шампур вішається вертикально та закривається всі кришки та піддування. Рекомендуємо, наприкінці приготування, відкрити всі кришки на 2-3 хвилини, щоб гаряче повітря зробив скоринку та неповторний смак вашої страви.
• Не допускайте потрапляння води на розігрітий тандир.
• Використовуйте додаткові аксесуари: сітка, ялинка, шампурниця та підставка для курки для приготування в тандирі.
Основні | |
---|---|
Стан | Новий |
Країна виробник | Україна |
Об`єм | 70 л |
Висота загальна | 1000 мм |
Діаметр корпусу | 500 мм |
Додаткові матеріали | Кований метал |
Діаметр горловини | 300 мм |
Виробник | Тандир Україна |
Висота без кришки | 760 мм |
Вага | 95 кг |
Матеріал | Шамотна глина |
Наявність коліщаток | Ні |
Комплектація | |
Кільце для казана | Так |
Кочерга | 1 шт. |
Направляючі для шампурів | 1 шт. |
Совок | 1 шт. |
- Ціна: 14 000 ₴