Продавець Склад-магазин "Топтепло" розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
47 відгуків
СКЛАД-МАГАЗИН ДИМАРІ / ПЕЧІ / КАМІНИ / СУПЕРІЗОЛ / МОНТАЖ098 870-70-47 Київ
Склад-магазин / каміни / печі / димарі
+380 (98) 870-70-47
+380 (95) 352-26-27
Кошик

Тандрир преміум Скіф/H = 90 см, d = 41 см 1,5-2 кг м'яса за одне приготування

Тандрир преміум Скіф/H = 90 см, d = 41 см 1,5-2 кг м'яса за одне приготування, фото 2
Тандрир преміум Скіф/H = 90 см, d = 41 см 1,5-2 кг м'яса за одне приготування, фото 3
Тандрир преміум Скіф/H = 90 см, d = 41 см 1,5-2 кг м'яса за одне приготування, фото 2
Тандрир преміум Скіф/H = 90 см, d = 41 см 1,5-2 кг м'яса за одне приготування, фото 2
Тандрир преміум Скіф/H = 90 см, d = 41 см 1,5-2 кг м'яса за одне приготування, фото 3
  • Тандрир преміум Скіф/H = 90 см, d = 41 см 1,5-2 кг м'яса за одне приготування, фото 2
  • Тандрир преміум Скіф/H = 90 см, d = 41 см 1,5-2 кг м'яса за одне приготування, фото 3
  • Тандрир преміум Скіф/H = 90 см, d = 41 см 1,5-2 кг м'яса за одне приготування, фото 4
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

 

Тандрир Преміум «Скіф» (малий/середній розмір) — популярний компактний сімейний тандир. Призначений для 6-8 шампурів. Являє собою оптимальне співвідношення комфорту, габаритних розмірів і низької ціни.

(1,5-2 кг м'яса за одне приготування)

Висота=90 см, Діаметр=41 см

Тандир дуже високої якості. Напевно найкращий тандир за якістю серед українських виробників. Сушіння та виробництво одного тандиру займає до 30 днів, тому що в процесі виробництва не використовують матеріали та методи для прискореного сушіння виробів, що може вплинути на якість тандира та здоров'я користувача. Наші тандири виготовляються суворо за технологією

 

Співвідношення висоти Тандера            

sravnenie-tandyr-faberje-razmery.svg?crc=70045101                   

 

Варіанти орнаменту Тандера «Скіф»

тандыр фаберже с медальеномтандыр фаберже мир тандыровтандыр фаберже мир тандыров тандыр фаберже мир тандыров

 

 Головна перевага цих тандирів — це якість і безпека.

• Це екологічно чистий склад кераміки!

• Це щільність кераміки!

• Це використання дорогих безолив'яних глазурів  –  покрытий!

• Це оформлення виробів!

 

Призначення.

Для приготування шашлику, м'ясних віконеків, м'яса кролика, м'яса птиці, риби, овочів, грибів, борошняних ліплень, а також для приготування перших страв і плову.

 

Сфера застосування.

Приватні заміські будинки та території дачних ділянок, а також об'єкти громадського харчування: кафе, ресторани, кемпінги, мотелі.

      

 

Характеристики основні Тандир преміум Скіф:

 Висота загальна  90 см
 Вага  70 кг
 Товщина стінки корпусу  4 см
 Діаметр корпусу виробу  41 см
 Об'єм  60 л
   
 Висота без кришки  75 см
 Екологічна чистота  да
 Комплект постачання  кочерга, совок, поперечна перекладина

Призначений для 8 шампурів.

Додаткова комплектація: шампур-гачок, решітка для м'яса, шампура-ялинка, захисний чохол

 

Експлуатаційні властивості.

Принцип досягнення робочої температури тандира — дрова або деревне вугілля.

Тандир стійкий до атмосферних впливів (дощ,сніг), а також стійкий до сезонних перепадів температур, морозостійкий.

Тип встановлення.

На металевих ніжках. 

Комплект постачання.

У комплекті: кочерга, совок, поперечна перекладина.

Додатково.

Можливість додаткової комплектації аксесуарами (шампури, гаки, чавунні казани для перших страв і плова, сітки, ялинки, жаровідсікач тощо)

 

ВАЖНО. ОСНОВНІ МОМЕНТИ.

•  Під час першого розпалювання тандира з'являються волосяні тріщини, які не впливають на роботу та функціональність тандиру, а слугують тепловими швами.

•  Розпалювання тандиру. Зніміть верхню кришку, відкрийте піддувало. Закладіть дрова, хмист або деревне вугілля (не більш ніж 2/3 об'єми), розпаліть вогонь.

•  Під час зникнення кіптяви на внутрішніх стінках, тандир нагріє до робочої температури. Це станеться приблизно через 40-60 хвилин після розпалювання.

•  Для приготування страв ви можете повністю прибрати або частково залишити вугілля в тандирі (за бажанням).

•  Для приготування м'яса шампур вішається вертикально та закривається всі кришки та піддування. Рекомендуємо, наприкінці приготування, відкрити всі кришки на 2-3 хвилини, щоб гаряче повітря зробив скоринку та неповторний смак вашої страви.

•  Не допускайте потрапляння води на розігрітий тандир.

•  Використовуйте додаткові аксесуари: сітка, ялинка, шампурниця та підставка для курки для приготування в тандирі.

 

 

Основні
СтанНовий
Країна виробникУкраїна
Об`єм60 л
Висота загальна900 мм
Діаметр корпусу410 мм
Додаткові матеріалиКований метал
Наявність коліщатокНі
Висота без кришки750 мм
Вага70 кг
МатеріалШамотна глина
Діаметр горловини250 мм
Комплектація
Колосник1 шт.
Кільце для казанаТак
Кочерга1 шт.
Направляючі для шампурів1 шт.
Совок1 шт.
  • Ціна: 18 000 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner