Продавець Склад-магазин "Топтепло" розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
47 відгуків
СКЛАД-МАГАЗИН ДИМАРІ / ПЕЧІ / КАМІНИ / СУПЕРІЗОЛ / МОНТАЖ098 870-70-47 Київ

Спасибо за заказ или обращение. Мы перезвоним вам с 10:00 первого рабочего дня. Если вопрос срочный - звоните на 098 870 70 47.

Склад-магазин / каміни / печі / димарі
+380 (98) 870-70-47
+380 (95) 352-26-27
Кошик

Тандрир преміум Аттіла/h=125 см, d = 65 см 5-10 кг м'яса за одне приготування

Тандрир преміум Аттіла/h=125 см, d = 65 см 5-10 кг м'яса за одне приготування, фото 2
Тандрир преміум Аттіла/h=125 см, d = 65 см 5-10 кг м'яса за одне приготування, фото 3
Тандрир преміум Аттіла/h=125 см, d = 65 см 5-10 кг м'яса за одне приготування, фото 2
Тандрир преміум Аттіла/h=125 см, d = 65 см 5-10 кг м'яса за одне приготування, фото 2
Тандрир преміум Аттіла/h=125 см, d = 65 см 5-10 кг м'яса за одне приготування, фото 3
  • Тандрир преміум Аттіла/h=125 см, d = 65 см 5-10 кг м'яса за одне приготування, фото 2
  • Тандрир преміум Аттіла/h=125 см, d = 65 см 5-10 кг м'яса за одне приготування, фото 3
  • Тандрир преміум Аттіла/h=125 см, d = 65 см 5-10 кг м'яса за одне приготування, фото 4
  • Тандрир преміум Аттіла/h=125 см, d = 65 см 5-10 кг м'яса за одне приготування, фото 5
  • Тандрир преміум Аттіла/h=125 см, d = 65 см 5-10 кг м'яса за одне приготування, фото 6
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

 

Тандир Преміум «Аттіла» (Найширший розмір, Люкс) — тандир представницького класу з потужною тепловіддачею. Досить комфортабельний, може бути використаний для великої компанії або в ресторанах і кафе для приготування страв великих і малих об'ємів. Має збільшену товщину стінок для підвищеної акумуляції тепла.

Висота=125 см, Діаметр = 65 см

5-10 кг м'яса за одне приготування

 

Співвідношення висоти Тандера            

sravnenie-tandyr-faberje-razmery.svg?crc=70045101                   

 

Варіанти орнаменту Тандара «Аттіла»

тандыр фаберже с медальеномтандыр фаберже с медальеномтандыр фаберже с медальеном 

 

 Головна перевага цих тандирів — це якість і безпека.

• Це екологічно чистий склад кераміки!

• Це щільність кераміки!

• Це використання дорогих безолив'яних глазурів  –  покрытий!

• Це оформлення виробів!

 

Призначення.

Для приготування шашлику, м'ясних віконеків, м'яса кролика, м'яса птиці, риби, овочів, грибів, борошняних ліплень, а також для приготування перших страв і плову.

 

Сфера застосування.

Приватні заміські будинки та території дачних ділянок, а також об'єкти громадського харчування: кафе, ресторани, кемпінги, мотелі.

      

 

Характеристики основні Тандир Аттіла:

 Висота загальна  125 см
 Вага  220 кг
 Товщина стінки корпусу  7,5 см
 Діаметр корпусу виробу  65 см
 Об'єм  130 л
 Діаметр горловини  40 см
   
 Екологічна чистота  да
 Комплект постачання  кочерга, совок, поперечна перекладина

Призначений для 10 шампурів.

 

Експлуатаційні властивості.

Принцип досягнення робочої температури тандира — дрова або деревне вугілля.

Тандир стійкий до атмосферних впливів (дощ,сніг), а також стійкий до сезонних перепадів температур, морозостійкий.

Тип встановлення.

На металевих ніжках. 

Комплект постачання.

У комплекті: кочерга, совок, поперечна перекладина.

Додатково.

Можливість додаткової комплектації аксесуарами (шампури, гаки, чавунні казани для перших страв і плова, сітки, ялинки, жаровідсікач тощо)

 

ВАЖНО. ОСНОВНІ МОМЕНТИ.

•  Під час першого розпалювання тандира з'являються волосяні тріщини, які не впливають на роботу та функціональність тандиру, а слугують тепловими швами.

•  Розпалювання тандиру. Зніміть верхню кришку, відкрийте піддувало. Закладіть дрова, хмист або деревне вугілля (не більш ніж 2/3 об'єми), розпаліть вогонь.

•  Під час зникнення кіптяви на внутрішніх стінках, тандир нагріє до робочої температури. Це станеться приблизно через 40-60 хвилин після розпалювання.

•  Для приготування страв ви можете повністю прибрати або частково залишити вугілля в тандирі (за бажанням).

•  Для приготування м'яса шампур вішається вертикально та закривається всі кришки та піддування. Рекомендуємо, наприкінці приготування, відкрити всі кришки на 2-3 хвилини, щоб гаряче повітря зробив скоринку та неповторний смак вашої страви.

•  Не допускайте потрапляння води на розігрітий тандир.

•  Використовуйте додаткові аксесуари: сітка, ялинка, шампурниця та підставка для курки для приготування в тандирі.

 

 

Основні
СтанНовий
Висота загальна1250 мм
Об`єм130 л
Країна виробникУкраїна
Діаметр корпусу650 мм
Додаткові матеріалиКований метал
Наявність коліщатокНі
Висота без кришки930 мм
Вага220 кг
МатеріалШамотна глина
Діаметр горловини400 мм
Комплектація
Колосник1 шт.
Кільце для казанаТак
Кочерга1 шт.
Направляючі для шампурів1 шт.
Совок1 шт.
  • Ціна: 70 000 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner