Продавець Склад-магазин "Топтепло" розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
47 відгуків
СКЛАД-МАГАЗИН ДИМАРІ / ПЕЧІ / КАМІНИ / СУПЕРІЗОЛ / МОНТАЖ098 870-70-47 Київ

Спасибо за заказ или обращение. Мы перезвоним вам с 10:00 первого рабочего дня. Если вопрос срочный - звоните на 098 870 70 47.

Склад-магазин / каміни / печі / димарі
+380 (98) 870-70-47
+380 (95) 352-26-27
Кошик

Таndир преміум Фаберже/H=94 см, d=54 см 2-3,5 кг м'яса за одне готування СИМОВИ 51 КИВ

Топ продаж
Таndир преміум Фаберже/H=94 см, d=54 см 2-3,5 кг м'яса за одне готування СИМОВИ 51 КИВ, фото 2
Таndир преміум Фаберже/H=94 см, d=54 см 2-3,5 кг м'яса за одне готування СИМОВИ 51 КИВ, фото 3
Таndир преміум Фаберже/H=94 см, d=54 см 2-3,5 кг м'яса за одне готування СИМОВИ 51 КИВ, фото 2
Таndир преміум Фаберже/H=94 см, d=54 см 2-3,5 кг м'яса за одне готування СИМОВИ 51 КИВ, фото 2
Таndир преміум Фаберже/H=94 см, d=54 см 2-3,5 кг м'яса за одне готування СИМОВИ 51 КИВ, фото 3
  • Таndир преміум Фаберже/H=94 см, d=54 см 2-3,5 кг м'яса за одне готування СИМОВИ 51 КИВ, фото 2
  • Таndир преміум Фаберже/H=94 см, d=54 см 2-3,5 кг м'яса за одне готування СИМОВИ 51 КИВ, фото 3
  • Таndир преміум Фаберже/H=94 см, d=54 см 2-3,5 кг м'яса за одне готування СИМОВИ 51 КИВ, фото 4
  • Таndир преміум Фаберже/H=94 см, d=54 см 2-3,5 кг м'яса за одне готування СИМОВИ 51 КИВ, фото 5
  • Таndир преміум Фаберже/H=94 см, d=54 см 2-3,5 кг м'яса за одне готування СИМОВИ 51 КИВ, фото 6
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Тандир Еко Преміум «Фаберже» (середній розмір) – тандир-мангал із розширеною функціональністю. 

Висота=94 см, Діаметр=54 см

2-3,5 кг м'яса за одне приготування

 

Співвідношення висоти Тандера            

sravnenie-tandyr-faberje-razmery.svg?crc=70045101                   

 

Варіанти орнаменту Тандара «Фаберже»

тандыр фаберже с медальеномтандыр фаберже мир тандыров

 

 Головна перевага цих тандирів — це якість і безпека.

• Це екологічно чистий склад кераміки!

• Це щільність кераміки!

• Це використання дорогих безолив'яних глазурів  –  покрытий!

• Це оформлення виробів!

 

Призначення.

Для приготування шашлику, м'ясних віконеків, м'яса кролика, м'яса птиці, риби, овочів, грибів, борошняних ліплень, а також для приготування перших страв і плову.

 

Сфера застосування.

Приватні заміські будинки та території дачних ділянок, а також об'єкти громадського харчування: кафе, ресторани, кемпінги, мотелі.

      

 

Характеристики основні Тандрир із шамотної глини:

 Висота загальна  94 см
 Вага  75 кг
 Товщина стінки корпусу  5 см
 Діаметр корпусу виробу  53 см
 Об'єм  85 л
 Діаметр горловини  24,5 см
   
 Екологічна чистота  да
 Комплект постачання  кочерга, совок, поперечна перекладина

Призначений для 10 шампурів.

 

Експлуатаційні властивості.

Принцип досягнення робочої температури тандира — дрова або деревне вугілля.

Таndир стійкий до атмосферних впливів (дощ,сніг), а також стійкий до сезонних перепадів температур, морозостійкий.

Тип встановлення.

На металевих ніжках. 

Комплект постачання.

У комплекті: кочерга, совок, поперечна перекладина.

Додатково.

Можливість додаткової комплектації аксесуарами (шампури, гаки, чавунні казани для перших страв і плова, сітки, ялинки, жаровідсікач тощо)

 

ВАЖНО. ОСНОВНІ МОМЕНТИ.

•  Під час першого розпалювання тандира з'являються волосяні тріщини, які не впливають на роботу та функціональність тандиру, а слугують тепловими швами.

•  Розпалювання тандиру. Зніміть верхню кришку, відкрийте піддувало. Закладіть дрова, хмист або деревне вугілля (не більш ніж 2/3 об'єми), розпаліть вогонь.

•  Під час зникнення кіптяви на внутрішніх стінках, тандир нагріє до робочої температури. Це станеться приблизно через 40-60 хвилин після розпалювання.

•  Для приготування страв ви можете повністю прибрати або частково залишити вугілля в тандирі (за бажанням).

•  Для приготування м'яса шампур вішається вертикально та закривається всі кришки та піддування. Рекомендуємо наприкінці приготування відкрити всі кришки на 2-3 хвилини, щоб гаряче повітря зробив скоринку та неповторний смак вашої страви.

•  Не допускайте потрапляння води на розігрітий тандир.

•  Використовуйте додаткові аксесуари: сітка, ялинка, шампурниця та підставка для курки для приготування в тандирі.

 

 

Основні
СтанНовий
Наявність коліщатокНі
Країна виробникУкраїна
Висота без кришки730 мм
Вага75 кг
МатеріалШамотна глина
Висота загальна940 мм
Об`єм85 л
Діаметр горловини245 мм
Діаметр корпусу530 мм
Додаткові матеріалиКований метал
Комплектація
Кільце для казанаТак
Кочерга1 шт.
Направляючі для шампурів1 шт.
Совок1 шт.
  • Ціна: 22 000 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner