Тандрир преміум Атаман/h=115 см d=50 см 4-6 кг м'яса за одне приготування
Тандир Еко Преміум «Атаман» (середній розмір)
— найкращий варіант подарунка для себе та друзів, преміальний тандир і лідер у своєму класі. Вага 125 кг. Забезпечує високий рівень комфорту під час використання. Призначений для 10 шампурів.
4-6 кг м'яса за одне приготування
Висота=115 см, Діаметр=50 см
Тандир дуже високої якості — приїжджайте до нас у магазин і переконайтеся самі. Напевно найкращий тандир за якістю серед українських виробників. Сушіння та виробництво одного тандиру займає до 30 днів, тому що в процесі виробництва не використовують матеріали та методи для прискореного сушіння виробів, що може вплинути на якість тандира та здоров'я користувача. Наші тандири виготовляються суворо за технологією.
Співвідношення висоти Тандера
Варіанти орнаменту Тандера «Атаман»
Головна перевага цих тандирів — це якість і безпека.
• Це екологічно чистий склад кераміки!
• Це щільність кераміки!
• Це використання дорогих безолив'яних глазурів – покрытий!
• Це оформлення виробів!
Призначення.
Для приготування шашлику, м'ясних віконеків, м'яса кролика, м'яса птиці, риби, овочів, грибів, борошняних ліплень, а також для приготування перших страв і плову.
Сфера застосування.
Приватні заміські будинки та території дачних ділянок, а також об'єкти громадського харчування: кафе, ресторани, кемпінги, мотелі.
Характеристики основні Тандир Атаман:
Висота загальна | 115 см |
Вага | 125 кг |
Товщина стінки корпусу | 7 см |
Діаметр корпусу виробу | 50 см |
Об'єм | 60 л |
Екологічна чистота | да |
Комплект постачання | кочерга, совок, поперечна перекладина |
Додаткова комплектація: | шампур-гачок, решітка для м'яса, шампура-ялинка, захисний чохол |
Експлуатаційні властивості.
Принцип досягнення робочої температури тандира — дрова або деревне вугілля.
Тандир стійкий до атмосферних впливів (дощ,сніг), а також стійкий до сезонних перепадів температур, морозостійкий.
Тип встановлення.
На металевих ніжках.
Комплект постачання.
У комплекті: кочерга, совок, поперечна перекладина.
Додатково.
Можливість додаткової комплектації аксесуарами (шампури, гаки, чавунні казани для перших страв і плова, сітки, ялинки, жаровідсікач тощо)
ВАЖНО. ОСНОВНІ МОМЕНТИ.
• Під час першого розпалювання тандира з'являються волосяні тріщини, які не впливають на роботу та функціональність тандиру, а слугують тепловими швами.
• Розпалювання тандиру. Зніміть верхню кришку, відкрийте піддувало. Закладіть дрова, хмист або деревне вугілля (не більш ніж 2/3 об'єми), розпаліть вогонь.
• Під час зникнення кіптяви на внутрішніх стінках, тандир нагріє до робочої температури. Це станеться приблизно через 40-60 хвилин після розпалювання.
• Для приготування страв ви можете повністю прибрати або частково залишити вугілля в тандирі (за бажанням).
• Для приготування м'яса шампур вішається вертикально та закривається всі кришки та піддування. Рекомендуємо, наприкінці приготування, відкрити всі кришки на 2-3 хвилини, щоб гаряче повітря зробив скоринку та неповторний смак вашої страви.
• Не допускайте потрапляння води на розігрітий тандир.
• Використовуйте додаткові аксесуари: сітка, ялинка, шампурниця та підставка для курки для приготування в тандирі.
Основні | |
---|---|
Стан | Новий |
Висота загальна | 1150 мм |
Наявність коліщаток | Ні |
Країна виробник | Україна |
Об`єм | 60 л |
Діаметр корпусу | 500 мм |
Додаткові матеріали | Кований метал |
Виробник | Тандир Україна |
Висота без кришки | 860 мм |
Вага | 125 кг |
Матеріал | Шамотна глина |
Діаметр горловини | 275 мм |
Комплектація | |
Кільце для казана | Так |
Кочерга | 1 шт. |
Направляючі для шампурів | 1 шт. |
Совок | 1 шт. |
- Ціна: 30 000 ₴