Таndир преміум Батир/h=125 см, d=65 см
Тандир Преміум «Батир» (Найширший розмір, Люкс) — професійний елітклас, лідер серед численних моделей керамічних печей — тандирів. Вирізняється високим рівнем використання для справжніх професіоналів. Таndир-піч «Батир» має вагу 340 кг, підвищену товщину стінок для тривалої акумуляції тепла.
Висота = 140 см, Діаметр=80 см
Співвідношення висоти Тандера
Варіанти орнаменту Тандир «Батир»
Головна перевага цих тандирів — це якість і безпека.
• Це екологічно чистий склад кераміки!
• Це щільність кераміки!
• Це використання дорогих безолив'яних глазурів – покрытий!
• Це оформлення виробів!
Призначення.
Для приготування шашлику, м'ясних віконеків, м'яса кролика, м'яса птиці, риби, овочів, грибів, борошняних ліплень, а також для приготування перших страв і плову.
Сфера застосування.
Приватні заміські будинки та території дачних ділянок, а також об'єкти громадського харчування: кафе, ресторани, кемпінги, мотелі.
Характеристики основні Тандыр Батыр:
Висота загальна | 140 см |
Вага | 340 кг |
Товщина стінки корпусу | 8 см |
Діаметр корпусу виробу | 80 см |
Об'єм | 210л |
Діаметр горловини | 50 см |
Екологічна чистота | да |
Комплект постачання | кочерга, совок, поперечна перекладина |
Призначений для 10 шампурів.
Експлуатаційні властивості.
Принцип досягнення робочої температури тандира — дрова або деревне вугілля.
Тандир стійкий до атмосферних впливів (дощ,сніг), а також стійкий до сезонних перепадів температур, морозостійкий.
Тип встановлення.
На металевих ніжках.
Комплект постачання.
У комплекті: кочерга, совок, поперечна перекладина.
Додатково.
Можливість додаткової комплектації аксесуарами (шампури, гаки, чавунні казани для перших страв і плова, сітки, ялинки, жаровідсікач тощо)
ВАЖНО. ОСНОВНІ МОМЕНТИ.
• Під час першого розпалювання тандира з'являються волосяні тріщини, які не впливають на роботу та функціональність тандиру, а слугують тепловими швами.
• Розпалювання тандиру. Зніміть верхню кришку, відкрийте піддувало. Закладіть дрова, хмист або деревне вугілля (не більш ніж 2/3 об'єми), розпаліть вогонь.
• Під час зникнення кіптяви на внутрішніх стінках, тандир нагріє до робочої температури. Це станеться приблизно через 40-60 хвилин після розпалювання.
• Для приготування страв ви можете повністю прибрати або частково залишити вугілля в тандирі (за бажанням).
• Для приготування м'яса шампур вішається вертикально та закривається всі кришки та піддування. Рекомендуємо, наприкінці приготування, відкрити всі кришки на 2-3 хвилини, щоб гаряче повітря зробив скоринку та неповторний смак вашої страви.
• Не допускайте потрапляння води на розігрітий тандир.
• Використовуйте додаткові аксесуари: сітка, ялинка, шампурниця та підставка для курки для приготування в тандирі.
Основні | |
---|---|
Стан | Новий |
Діаметр горловини | 500 мм |
Висота загальна | 1400 мм |
Об`єм | 210 л |
Висота без кришки | 960 мм |
Матеріал | Шамотна глина |
Країна виробник | Україна |
Наявність коліщаток | Ні |
Діаметр корпусу | 800 мм |
Додаткові матеріали | Кований метал |
Комплектація | |
Колосник | 1 шт. |
Кільце для казана | Так |
Кочерга | 1 шт. |
Направляючі для шампурів | 1 шт. |
Совок | 1 шт. |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 340 |
- Ціна: 95 000 ₴