Таndир преміум Фаберже великий/h=125 см, d = 60 см
Таndир Еко Преміум «Фаберже великий» (середній/вислий розмір)
рельєфний тандир-мангал преміумкласу. Вага — 140 кг, дає змогу використовувати до 16 шампурів. Вирізняється високим рівнем комфорту під час використання, відповідними розмірами та оригінальним художнім рельєфним зовнішнім оздобленням.
Висота=125 см, Діаметр = 60 см
4-6 кг м'яса за одне приготування
Нижня частина тандира може бути використана як мангал, а під час з'єднання частин ми отримуємо повнофункціональний тандир-піч.
У процесі приготування попільник можна видалити з під тандира, а за потреби підняти температуру, попільник із вугіллям, що палають, повертається під тандир. Якщо підняти колосник, вугілля зсиплеться прямо в попільник.
Тандир дуже високої якості — приїжджайте до нас у магазин і переконайтеся самі. Напевно найкращий тандир за якістю серед українських виробників. Сушіння та виробництво одного тандиру займає до 30 днів, тому що в процесі виробництва не використовують матеріали та методи для прискореного сушіння виробів, що може вплинути на якість тандира та здоров'я користувача. Наші тандири виготовляються суворо за технологією.
Співвідношення висоти Тандера
Варіанти орнаменту Тандара «Фаберже великий»
Головна перевага цих тандирів — це якість і безпека.
• Це екологічно чистий склад кераміки!
• Це щільність кераміки!
• Це використання дорогих безолив'яних глазурів – покрытий!
• Це оформлення виробів!
Призначення.
Для приготування шашлику, м'ясних віконеків, м'яса кролика, м'яса птиці, риби, овочів, грибів, борошняних ліплень, а також для приготування перших страв і плову.
Сфера застосування.
Приватні заміські будинки та території дачних ділянок, а також об'єкти громадського харчування: кафе, ресторани, кемпінги, мотелі.
Характеристики основні Таndир Фаберже великий:
Висота загальна | 110 см |
Вага | 140 кг |
Товщина стінки корпусу | 7,5 см |
Діаметр корпусу виробу | 60 см |
Об'єм | 100 л |
Екологічна чистота | да |
Комплект постачання | кочерга, совок, поперечна перекладина |
Додаткова комплектація: | шампур-гачок, решітка для м'яса, шампура-ялинка, захисний чохол |
Експлуатаційні властивості.
Принцип досягнення робочої температури тандира — дрова або деревне вугілля.
Тандир стійкий до атмосферних впливів (дощ,сніг), а також стійкий до сезонних перепадів температур, морозостійкий.
Тип встановлення.
На металевих ніжках.
Комплект постачання.
У комплекті: кочерга, совок, поперечна перекладина.
Додатково.
Можливість додаткової комплектації аксесуарами (шампури, гаки, чавунні казани для перших страв і плова, сітки, ялинки, жаровідсікач тощо)
ВАЖНО. ОСНОВНІ МОМЕНТИ.
• Під час першого розпалювання тандира з'являються волосяні тріщини, які не впливають на роботу та функціональність тандиру, а слугують тепловими швами.
• Розпалювання тандиру. Зніміть верхню кришку, відкрийте піддувало. Закладіть дрова, хмист або деревне вугілля (не більш ніж 2/3 об'єми), розпаліть вогонь.
• Під час зникнення кіптяви на внутрішніх стінках, тандир нагріє до робочої температури. Це станеться приблизно через 40-60 хвилин після розпалювання.
• Для приготування страв ви можете повністю прибрати або частково залишити вугілля в тандирі (за бажанням).
• Для приготування м'яса шампур вішається вертикально та закривається всі кришки та піддування. Рекомендуємо, наприкінці приготування, відкрити всі кришки на 2-3 хвилини, щоб гаряче повітря зробив скоринку та неповторний смак вашої страви.
• Не допускайте потрапляння води на розігрітий тандир.
• Використовуйте додаткові аксесуари: сітка, ялинка, шампурниця та підставка для курки для приготування в тандирі.
Основні | |
---|---|
Стан | Новий |
Висота загальна | 1100 мм |
Об`єм | 100 л |
Країна виробник | Україна |
Діаметр корпусу | 600 мм |
Додаткові матеріали | Кований метал |
Діаметр горловини | 310 мм |
Виробник | Тандир Україна |
Висота без кришки | 750 мм |
Вага | 140 кг |
Матеріал | Шамотна глина |
Наявність коліщаток | Ні |
Комплектація | |
Кільце для казана | Так |
Кочерга | 1 шт. |
Направляючі для шампурів | 1 шт. |
Совок | 1 шт. |
- Ціна: 35 000 ₴